Waar vind ik mijn Google Ads ID?

Waar vind ik mijn Google Ads ID?

Welkom bij Marketinguitbesteden.com! Als je een bedrijf hebt en gebruikmaakt van Google Ads om je advertenties te beheren, is het vinden van je Google Ads ID een belangrijke stap. Je Google Ads ID is een uniek identificatienummer dat je helpt bij het beheren en optimaliseren van je advertentiecampagnes. In dit artikel leggen we uit waar je je Google Ads ID kunt vinden en hoe je je identificatienummer kunt opzoeken.

Je Google Ads ID vinden is eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen:

Stappen voor het vinden van je Google Ads ID

 • Log in op je Google Ads-account.
 • Klik op het gereedschapspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
 • Selecteer ‘Instellingen’ in het dropdown-menu.
 • Scroll naar beneden naar het gedeelte ‘Account’.
 • Onder het kopje ‘Accountgegevens’ vind je je Google Ads ID.

Gefeliciteerd! Je hebt je Google Ads ID gevonden. Dit nummer is jouw unieke identificatie binnen het Google Ads-platform. Het is belangrijk om dit nummer te kennen, vooral wanneer je hulp zoekt bij het beheren van je advertenties of wanneer je contact opneemt met het Google Ads-ondersteuningsteam.

Wat gebeurt er als je je Google Ads ID bent vergeten? Geen zorgen, we hebben een oplossing. Lees verder voor meer informatie.

Google Ads ID vergeten? Zo kun je het opvragen

Als je je Google Ads ID bent vergeten, zijn er manieren om het opnieuw op te vragen. Volg deze stappen:

 • Klik op het gereedschapspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
 • Selecteer ‘Help’ in het dropdown-menu.
 • Klik op ‘Contact opnemen’.
 • Kies de optie ‘Bel ons’ of ‘Chat met ons’.
 • Leg je situatie uit aan de klantenservicemedewerker en zij zullen je helpen bij het achterhalen van je Google Ads ID.

Zodra je je Google Ads ID hebt opgevraagd, bewaar het dan op een veilige plek, zodat je het in de toekomst gemakkelijk kunt terugvinden.

Belangrijkste leerpunten:

 • Je Google Ads ID is een uniek identificatienummer dat je helpt bij het beheren van je advertentiecampagnes.
 • Je kunt je Google Ads ID vinden door naar de instellingen van je Google Ads-account te gaan.
 • Als je je Google Ads ID bent vergeten, kun je contact opnemen met het Google Ads-ondersteuningsteam om het opnieuw op te vragen.
 • Het kennen van je Google Ads ID is essentieel voor een effectieve advertentiecampagne.
 • Bewaar je Google Ads ID op een veilige plek, zodat je het altijd kunt raadplegen.

Stappen voor het vinden van je Google Ads ID

Om je Google Ads ID te vinden, volg je eenvoudigweg de onderstaande stappen:

 1. Ga naar het Google Ads-dashboard en log in op je account.
 2. Navigeer naar het instellingenmenu door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken.
 3. Selecteer ‘Accountinstellingen’ in het drop-downmenu.
 4. Scroll naar beneden tot je de sectie ‘Accountgegevens’ ziet.
 5. Onder ‘Accountgegevens’ vind je jouw unieke Google Ads ID. Het wordt aangeduid als ‘Klant-ID’.

Je Google Ads ID is een uniek identificatienummer dat specifiek is voor jouw Google Ads-account. Het is essentieel bij het beheren van je advertentiecampagnes en het communiceren met het ondersteuningsteam van Google.

Als je nog steeds moeite hebt om je Google Ads ID te vinden, bekijk dan de onderstaande tabel voor een visuele weergave van de bovenstaande stappen:

Stap Actie
Stap 1 Log in op Google Ads
Stap 2 Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek
Stap 3 Selecteer ‘Accountinstellingen’ in het dropdownmenu
Stap 4 Scroll naar beneden naar ‘Accountgegevens’
Stap 5 Zoek naar je Google Ads ID onder ‘Klant-ID’

Met deze eenvoudige stappen kun je snel en gemakkelijk je Google Ads ID vinden. Zorg ervoor dat je dit unieke identificatienummer altijd bij de hand hebt voor een soepele en efficiënte werking van je advertentiecampagnes.

Google Ads ID vergeten? Zo kun je het opvragen

Google Ads account ID achterhalen

Als je je Google Ads ID bent vergeten, hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn verschillende manieren waarop je het opnieuw kunt opvragen. Hieronder worden de methoden uitgelegd om je identificatienummer te achterhalen als je het niet meer weet.

Raadpleeg de Google Ads-interface

De eerste en eenvoudigste manier om je Google Ads ID op te vragen, is door in te loggen op je Google Ads-account en de interface te raadplegen. Volg deze stappen:

 1. Log in op je Google Ads-account.
 2. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
 3. Selecteer ‘Instellingen’ in het dropdown-menu.
 4. Ga naar het tabblad ‘Accountinfo’.
 5. Onder het kopje ‘Dit is uw klant-ID’ vind je jouw Google Ads ID.

Je Google Ads ID wordt weergegeven in de vorm van een numerieke code. Zorg ervoor dat je dit ID ergens veilig bewaart, zodat je het in de toekomst kunt raadplegen indien nodig.

Neem contact op met de Google Ads-ondersteuning

Als je jouw Google Ads ID niet kunt vinden in de interface, kun je altijd contact opnemen met de Google Ads-ondersteuning. Zij kunnen je helpen je identificatienummer op te vragen en eventuele problemen op te lossen.

De contactgegevens van de Google Ads-ondersteuning zijn te vinden op de officiële Google Ads-website. Ga naar de supportpagina en kies de contactoptie die het beste bij je situatie past. Zorg ervoor dat je de nodige informatie verstrekt, zoals je accountgegevens en een gedetailleerde uitleg van het probleem.

Na het indienen van je verzoek zal het ondersteuningsteam van Google Ads zo snel mogelijk contact met je opnemen en je verder begeleiden bij het opvragen van je Google Ads ID.

Tabel: Methoden om je Google Ads ID op te vragen

Methode Stappen
Google Ads-interface Inloggen op je Google Ads-account, klikken op het tandwielpictogram, ‘Instellingen’ selecteren, naar het tabblad ‘Accountinfo’ gaan, het ID onder ‘Dit is uw klant-ID’ vinden
Google Ads-ondersteuning Contact opnemen met de Google Ads-ondersteuning via de contactgegevens op de officiële website

Met behulp van deze methoden kun je je Google Ads ID gemakkelijk opvragen, zelfs als je het bent vergeten. Zorg ervoor dat je je ID altijd bij de hand hebt, aangezien het een essentieel onderdeel is van het beheren van je advertentiecampagnes op Google Ads.

Conclusie

Je Google Ads ID is van vitaal belang voor het beheren van je advertentiecampagnes en het meten van je succes. Door je identificatienummer te kennen, kun je nauwkeurige rapporten en analyses maken, je campagnes optimaliseren en je doelgroep beter begrijpen. Het is essentieel om je Google Ads ID te vinden en te bewaren, zodat je altijd toegang hebt tot je account.

In dit artikel hebben we besproken waar je je Google Ads ID kunt vinden en hoe je je identificatienummer kunt opzoeken. We hebben de stappen uitgelegd die je kunt volgen om je Google Ads ID te achterhalen, zelfs als je het bent vergeten. Het opvragen van je Google Ads ID kan nodig zijn als je een nieuw account hebt aangemaakt, een ander gebruikersaccount wilt toevoegen of technische ondersteuning moet vragen.

Zorg ervoor dat je je Google Ads ID altijd veilig bewaart en deel het niet met onbevoegde personen. Het beschermen van je identificatienummer helpt ervoor te zorgen dat alleen jij toegang hebt tot je Google Ads-account en dat je advertentiecampagnes veilig blijven.

Als je meer wilt weten over hoe je je Google Ads ID kunt gebruiken en hoe je succesvolle advertentiecampagnes kunt uitvoeren, raad ik je aan om onze andere artikelen op Marketinguitbesteden.com te lezen. We bieden waardevolle tips, strategieën en advies om je te helpen groeien via Google Ads.

FAQ

Waar vind ik mijn Google Ads ID?

Je kunt je Google Ads ID vinden door naar je Google Ads account te navigeren en de instellingen te openen. Onder het tabblad ‘Account’ kun je je unieke identificatienummer vinden.

Wat moet ik doen om mijn Google Ads ID op te zoeken?

Om je Google Ads ID op te zoeken, volg je deze stappen:1. Ga naar je Google Ads account.2. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.3. Kies ‘Instellingen’ in het dropdownmenu.4. Selecteer het tabblad ‘Account’ in het linkerpaneel.5. Je Google Ads ID wordt weergegeven onder het kopje ‘Identificatienummer’.

Wat moet ik doen als ik mijn Google Ads ID ben vergeten?

Als je je Google Ads ID bent vergeten, kun je het gemakkelijk opvragen door de volgende stappen te volgen:1. Ga naar je Google Ads account.2. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.3. Kies ‘Hulp’ in het dropdownmenu.4. Selecteer ‘Contact opnemen’ in het linkerpaneel.5. Neem contact op met de Google Ads klantenservice en vermeld dat je je ID bent vergeten. Ze zullen je verder kunnen helpen.

Waarom is mijn Google Ads ID belangrijk?

Je Google Ads ID is essentieel omdat het je unieke identificatienummer is waarmee Google jouw account kan identificeren. Het wordt gebruikt om toegang te krijgen tot je advertentiecampagnes, statistieken te volgen en wijzigingen aan te brengen in je accountinstellingen. Het is belangrijk om je Google Ads ID te kennen, zodat je effectief en efficiënt je advertenties kunt beheren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *