Hoe moet ik de adverteerders verificatie uitvoeren van Google Ads?

Hoe moet ik de adverteerders verificatie uitvoeren van Google Ads?

Ben je klaar om te beginnen met adverteren op Google Ads? Voordat je van start kunt gaan, is het belangrijk om de adverteerders verificatie van Google Ads te voltooien. Deze verificatie zorgt ervoor dat jouw account authentiek en veilig is. In dit artikel leggen we gedetailleerd uit hoe je de verificatie kunt uitvoeren en het verificatie proces succesvol kunt doorlopen.

Het verificatie proces van Google Ads is eenvoudig te volgen. Door een paar eenvoudige stappen te doorlopen, kun je ervoor zorgen dat je account voldoet aan de vereisten van Google Ads en klaar is om effectief te adverteren.

Om te beginnen met de verificatie, ga naar het Google Ads dashboard en klik op het tabblad ‘Instellingen’. Hier vind je de optie ‘Verificatie’ waar je het verificatie proces kunt starten. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten en informatie bij de hand hebt voordat je begint.

Tijdens het verificatie proces moet je enkele stappen doorlopen. Deze stappen omvatten het verifiëren van je bedrijfsinformatie, het uploaden van identiteitsdocumenten en het voltooien van een telefonische verificatie. Het is belangrijk om alle vereiste documentatie en informatie nauwkeurig en correct te verstrekken.

Wanneer je alle stappen van de verificatie hebt voltooid, zal Google Ads je account controleren en het verificatie proces afronden. Zodra jouw account is geverifieerd, kun je beginnen met adverteren op Google Ads en profiteren van de vele marketingmogelijkheden die het platform biedt.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Zorg ervoor dat je de adverteerders verificatie van Google Ads voltooit voordat je begint met adverteren.
 • Volg de stappen van het verificatie proces nauwkeurig en verstrek alle vereiste documentatie en informatie.
 • Na de voltooiing van de verificatie kun je profiteren van alle marketingmogelijkheden van Google Ads.

Verificatie proces van Google Ads

Het verificatie proces van Google Ads is een belangrijke stap om de authenticiteit van je account te waarborgen. Door het volgen van dit proces zorg je ervoor dat je adverteerdersaccount gecontroleerd wordt en voldoet aan de vereisten van Google Ads. Hieronder vind je de stappen die je moet volgen om de verificatie succesvol te voltooien:

 1. Log in op je Google Ads account met je inloggegevens.

 2. Klik op het gereedschapspictogram in de rechterbovenhoek van het dashboard.

 3. Selecteer ‘Instellingen’ en navigeer naar het tabblad ‘Account’.

 4. Scroll omlaag naar het gedeelte ‘Verificatiegegevens’ en klik op ‘Verifiëren’.

 5. Volg de instructies op het scherm om je account te verifiëren.

 6. Zodra je de verificatie hebt voltooid, ontvang je een bevestigingsmail van Google Ads.

 7. Controleer regelmatig je account om ervoor te zorgen dat de verificatie succesvol is afgerond.

Door het voltooien van deze stappen zorg je ervoor dat je adverteerdersaccount voldoet aan de verificatievereisten van Google Ads. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat je account authentiek is en dat je zonder problemen gebruik kunt maken van Google Ads.

Tip: Zorg ervoor dat je alle vereiste documenten en informatie bij de hand hebt tijdens het verificatieproces. Dit kan onder andere identificatiebewijzen, bedrijfsgegevens en contactgegevens omvatten.

Voorbeeldverificatiedocumenten

Soort document Vereiste Voorbeeld
Identificatiebewijs Een geldig identiteitsbewijs met foto
Bedrijfsgegevens Officiële documenten zoals KvK-uittreksel, btw-nummer, etc.
Contactgegevens Telefoonnummer, e-mailadres, fysiek adres, etc. Verificatie contactgegevens

Zorg ervoor dat alle documenten en informatie duidelijk en leesbaar zijn, om eventuele vertragingen in het verificatieproces te voorkomen. Door deze stappen te volgen en de verificatie succesvol af te ronden, kun je met vertrouwen gebruik maken van Google Ads en profiteren van de vele voordelen van online adverteren.

Verificatie stappen van Google Ads

Adverteerdersaccount verifiëren

Volg de onderstaande verificatie stappen om je adverteerdersaccount te verifiëren en de Google Ads controle succesvol af te ronden.

 1. Log in op je Google Ads-account.

 2. Klik op het gereedschapspictogram in de rechterbovenhoek en selecteer “Instellingen” in het dropdown-menu.

 3. Ga naar het tabblad “Veiligheid en privacy” en klik op “Verifiëren” onder het gedeelte “Verificatie voor adverteerders”.

 4. Je wordt naar het verificatieproces geleid. Kies de verificatiemethode die bij jou past. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Telefoonnummer: Google stuurt een verificatiecode naar het opgegeven telefoonnummer. Voer de ontvangen code in om de verificatie te voltooien.

  • Postkaart: Google stuurt een postkaart met een verificatiecode naar het opgegeven adres. Ontvang de postkaart en voer de code in om de verificatie te voltooien.

 5. Volg de instructies van de gekozen verificatiemethode en voer de vereiste gegevens in.

 6. Klik op “Verificatie voltooien” zodra je alle stappen hebt doorlopen.

Gefeliciteerd! Je hebt nu je adverteerdersaccount succesvol geverifieerd en de Google Ads controle afgerond. Je account is nu klaar voor gebruik!

Met een geverifieerd adverteerdersaccount kun je profiteren van de volledige functionaliteit van Google Ads en effectief adverteren op het Google-netwerk.

Voordelen van verificatie Vereisten
1. Bescherming tegen frauduleuze activiteiten – Geldig telefoonnummer of adres
– Toegang tot je Google Ads-account
2. Vertrouwen opbouwen bij potentiële klanten – Geverifieerd adverteerdersaccount
– Voldoen aan beleidsrichtlijnen
3. Mogelijkheid om uitgebreide targetingopties te gebruiken – Verificatie voltooien
– Toegang tot functies zoals doelgroepdemografie

Conclusie

Door het volgen van deze verificatie handleiding kun je de adverteerders verificatie van Google Ads succesvol uitvoeren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je account authentiek is en klaar is voor gebruik.

Door het verificatie proces van Google Ads te doorlopen, kun je de authenticiteit van je account waarborgen en eventuele problemen met verificatie voorkomen. Het volgen van de verificatie stappen zoals hierboven beschreven, zal je helpen om je adverteerdersaccount te verifiëren en de Google Ads controle succesvol af te ronden.

Neem de tijd om de stappen zorgvuldig door te nemen en volg de instructies nauwkeurig op. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je account aan alle vereisten voldoet en je zonder enige problemen kunt starten met het adverteren op Google Ads.

Als je op zoek bent naar professionele hulp bij het beheren en optimaliseren van je Google Ads campagnes, staat Marketinguitbesteden.com klaar om je te helpen. Met onze expertise en ervaring kunnen we je ondersteunen bij het realiseren van groei en succes met je online advertenties.

FAQ

Hoe moet ik de adverteerders verificatie uitvoeren van Google Ads?

Volg deze stappen om de adverteerders verificatie van Google Ads uit te voeren: 1. Log in op je Google Ads-account. 2. Ga naar de instellingen van je account. 3. Klik op “Verificatie” in het menu aan de linkerkant. 4. Volg de instructies om je account te verifiëren. 5. Zorg ervoor dat je de verificatie succesvol hebt voltooid voordat je advertenties kunt weergeven.

Wat is het verificatie proces van Google Ads?

Het verificatie proces van Google Ads is bedoeld om de authenticiteit van je account te waarborgen. Het omvat het verifiëren van je identiteit en het bevestigen van je contactgegevens. Dit proces is belangrijk om ervoor te zorgen dat adverteerders betrouwbare en legitieme accounts hebben.

Wat zijn de verificatie stappen van Google Ads?

Om je adverteerdersaccount te verifiëren en de Google Ads controle succesvol af te ronden, volg je deze stappen: 1. Verifieer je identiteit door je persoonlijke gegevens en contactgegevens in te voeren. 2. Bevestig je contactgegevens door een verificatiecode te ontvangen via telefoon of e-mail. 3. Voltooi eventuele aanvullende verificatie vereisten die mogelijk van toepassing zijn op jouw specifieke situatie. 4. Na het succesvol voltooien van deze stappen, is je account geverifieerd en gereed voor gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *